Karabük

Karabük'ten kısa kısa

20:33 17 Ocak 2018
Karabük'ten kısa kısa

Eskipazar ilçesinden bir grup, Karabük milletvekillerini ziyaret etti.

Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan ve AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı İsmail Palaz'ın da bulunduğu 23 kişilik heyet, TBMM'de AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal ile görüştü.

Eskipazar'daki yatırımlar ve sorunların ele alındığı toplantıda, özellikle Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi masaya yatırıldı.

Öte yandan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timurçin Saylar, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ve Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Emin Demir'in de aralarında bulunduğu bir başka heyette Şahin ve Uysal ile TBMM'de görüştü.

Toplantıda, yeni kurulan Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

- Başkan Vergili'ye ziyaretler

İnsan Hak ve Hürriyetleri Derneği (İHH) Karabük Şubesi Kadın Kolları, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret etti.

Vergili, Kadın Kolları Başkanı Şehribani Çakıl ve yönetimine ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Karabük Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Emir Erik ve yönetim kurulu da Vergili'yi makamında ziyaret etti.

Derneğin çalışmalarını dinleyen Başkan Rafet Vergili, Erik'e ve dernek yönetimine ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.