Karabük

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

20:16 21 Şubat 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Çelik-İş Sendikası Karabük Şubesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere "Safranbolu Lokumu" göndermek için kampanya başlattığını duyurdu.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin kalbinin şu anda Afrin'de atttığı, tek amaçlarının Mehmetçiğe yanlarında olduklarını hatırlatmak ve onlara moral vermek olduğu ifade edildi.

Huzur ve güvenini sağlayan güvenlik güçlerinin hiçbir şeye ihtiyacı olmadığının aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Devletimiz her zaman onların yanındadır. Çam sakızı çoban armağanı olarak düşündük ve yola çıktık. Bu vatan uğrunda, ardına bakmadan yollara düşen, huduttan hududa sel olup koşan gözü pek evlatlarımız ile gurur duyuyoruz. Mehmetçiklerimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız ve yapmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda Afrin’deki askerlerimize moral amacıyla Karabük halkı, KARDEMİR çalışanlarımız ve çocuklarının yazdıkları mektupları lokum kutularına koyarak kahraman Mehmetçiklerimizin mutlu olmasını, onlarla beraber olduğumuzu ve her zaman onların yanlarında olmaya devam edeceğimizi bilmelerini istiyoruz. Suriye de görev yapan Kahraman Mehmetçiklerimize mektup göndermek isteyen KARDEMİR çalışanlarımız iş yeri baş temsilcilik ve temsilciliklerine, vatandaşlarımız ise Çelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığımıza 23 Şubat 2018 Cuma gününe kadar mektupları teslim etmeleri gerekmektedir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.