Karabük

Karabük'ten kısa kısa

20:12 23 Mart 2018
Karabük'ten kısa kısa

Karabük Valisi Kemal Çeber, "Yaşlılar Haftası" dolaysıyla Yücel Huzurevini ziyaret etti.

Huzurevi sakinleriyle birlikte yemek yiyen Çeber, "Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevimizde yaşayan büyüklerimizi bir kez daha ziyaret etmek ve hatırlarını sormak istedik. Onların huzurevimizde rahat ve mutlu yaşamaları bizim için önemli. Burada çalışan arkadaşlarımız da bu amaç doğrultusunda çaba gösteriyorlar, onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum." dedi.

Çeber'e Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen eşlik etti.

- "Tarım ve İnsan" fotoğraf sergisi

Karabük'te, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen "Tarım ve İnsan" fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerden oluşan bir sergi açıldı.

Bir alışveriş merkezindeki sergiyi, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Vali Yardımcısı Abdülhalim Can ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Şahin de gezdi.

- Vali Kemal Çeber'e ziyaretler

Orman Haftası ve Dünya Meteoroloji günü dolayısıyla Karabük Orman İşletme Müdürü Rıfat Ataş ile Meteoroloji İl Müdürü Ahmet Akıllıer beraberinde teşkilat çalışanlarıyla Vali Kemal Çeber'i makamında ziyaret etti.

Karabük'ün yüzde 71'inin ormanlarla çevrili olduğunu ifade eden Vali Çeber, "Bu oranıyla Türkiye'deki iller arasında en yüksek orman alanına sahip bir iliz. Ormanlarımız pek çok güzelliklerle bezeli. Şelaleleri, kanyonları, mağaraları, nadide bitki ve ağaç örtüsü, bakir el değmemiş ormanları, arboretum ve birçok hayvan çeşidi ile muhteşem bir zenginliğe sahip. Bize düşen ormanlarımızdan istifade etmeyi sağlamak ve kullanım alanlarını artırmaktır. Orman İşletme Müdürlüğü ve Meteoroloji İl Müdürlüğü personellerimizin günlerini kutluyorum." diye konuştu.

Vali Kemal Çeber'e çam fidanı ve çiçek hediye edildi.

- "Kale Çanakkale Bisiklet Festivali'"

Karabük Bisiklet Derneği üyesi 35 bisikletçi, "Kale Çanakkale Bisiklet Festivali"ne katılacak.

Karabük Kent Meydanı'nda düzenlenen törenin ardından bisikletçiler, Çanakkaleye doğru yola çıktı.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.