Karabük

Kadroya geçen işçilere motivasyon eğitimi

17:06 11 Mayıs 2018
Kadroya geçen işçilere motivasyon eğitimi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde taşeron olarak belediye de çalışırken düzenlenen yasayla kadroya alınan işçilere, motivasyon eğitimi verildi.

Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirilen eğitimde konuşan analiz uzmanı Taner Akkuş, kadroya geçen işçilere verdikleri eğitimin bir "moral molası" olduğunu söyledi.

Günümüz toplumunda konjonktürel olarak gerçek yaşamın sorumluluk ve yükümlülük ile dolu olduğunun altını çizen Akkuş, "Biz kanaat önderleri ve eğitim gönüllüleri olarak böylesi bir yükün altına giren mekanizmaya motivasyon desteği veriyoruz. İşçi, memur, emekçi dostlarımızın da morale ihtiyacı olduğu günler bu günler. Bu nedenle buradayız, bu nedenle birlikteyiz. Moral ve motivasyon içerikli tüm konuşmalarımızı gönüllü yapmaktayız ki belki de bu vesile ile gönüllerde yer edinmekteyiz. Alın teri ile emek veren ve mücadelesinden vazgeçmeyen tüm çalışanlarımızın her zaman yanındayız." şeklinde konuştu.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer ise, personelin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Personelin ihtiyaç duyduğu her türlü araç ve gereci temin ettiklerini, bunun yanında şahsi gereksinimlerinde de onlarla birlikte olma adına çeşitli çalışmalar içine girdiklerini belirten Ürkmezer, şöyle devam etti:

"Biliyorsunuz taşeron üzerinden belediyemizde çalışan işçilerimiz vardı. Yapılan bir düzenlemeyle taşeron işçilerimiz kadroya alındı. Bu işçilerimizin verimli çalışabilmesi adına bazı projeleri hayat geçirdik. Bunlardan birisi de bu motivasyon eğitimi. Onlar bizim elimiz ayağımız. Gece gündüz, yaz kış demeden ilçe halkına hizmet veriyorlar. Onların verimli olabilmesi için yöneticiler olarak her an yanlarında olmamız gerekiyor. Bizde bunu yapıyoruz. Her bir işçimiz, her bir personelimiz bizim için değerlidir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.