Karabük

Karabük'te seçim çalışmaları

16:22 13 Haziran 2018
Karabük'te seçim çalışmaları

AK Parti Karabük milletvekili adayı Niyazi Güneş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini bildirdi.

Güneş, yaptığı açıklamada, Karabük'te kurulacak organize sanayilerinde 2 binin üzerinde kişinin istihdam edileceğini söyledi.

Ankara'da işlerin nasıl yürüdüğünü ve sorunların nasıl çözülebileceği konusunda tecrübesi olduğunu ifade eden Güneş, şöyle konuştu:

"Dolayısıyla Karabüklü hemşehreilerimiz temsil etme yetkisi verdiğinde Ankara'da yapılacak işler konusunda daha kısa yoldan yardımcı olabileceğime inanıyorum. Ankara'da bulunmamış arkadaşlardan daha avantajlı durumdayım. Karabük'ün ihtiyaçlarını biliyorum. Çıktığımız bu yolda samimi olmakla beraber insanlarımıza yapabileceğimiz işleri söylememiz gerekir. Zaten AK Parti'nin bir farkı da budur. Söylediği hiçbir şeyi yapmadan durmamıştır. 16 yıldır yapılan hizmetler görülüyor ve bu hizmetler devam edilsin deniliyorsa 24 Haziran'da halkımız yine AK Parti üzerinden karar kılacaktır."

- AK Parti Karabük milletvekili adayı Uysal

AK Parti Karabük milletvekili adayı Burhanettin Uysal, 100. Yıl Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Uysal, yaptığı konuşmada, ülkedeki huzur ve istikrarı bozmak isteyen, yıllardır yapılan birikimleri yok etmek isteyen güçlerin gözlerinin Türkiye'de olduğunu belirtti.

24 Haziran'da milletin desteğiyle dış güçlerin içerideki işbirlikçileriyle oynadıkları oyunları bozacaklarını aktaran Uysal, şunları kaydetti:

"Türkiye yalnızca bölgesinde değil, dünyada önemli bir güç olma yolunda hızla ilerliyor. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti'nin önünü kesmek istiyorlar. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti milletimizden aldığı güç ile 24 Haziran'da bir milat yazacak. Nice yeni başarılarla ilk günkü heyecanla Türkiye'yi şahlandıracağız. 2023 dünyada Türkiye yılı olacak."

- MHP adaylarından POMEM'e ziyaret

MHP Karabük milletvekili adayı Seyit Ahmet Karabacak ve Çetin İpek, POMEM Müdürü Mahmut Karabulut ile 100. Yıl Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

Karabacak, esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmada, vatandaşın, esnafın Ahmet Abisi olarak milletvekili olursa çok şeyin değişeceğini ve Karabük'ün kazanacağını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.