Karabük

AK Partili eski yöneticiler buluştu

15:32 21 Haziran 2018
AK Partili eski yöneticiler buluştu

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, 2002'den bu yana parti kademesinde görev yapmış il başkanları ve teşkilat mensuplarıyla "vefa" toplantısında bir araya geldi.

Bir düğün salonunda yapılan toplantıda konuşan Başkan Altınöz, seçim çalışmalarına istikrarlı bir şekilde devam ettiklerini söyledi.

16 yıldır AK Parti iktidarının Karabük'e yaptığı yatırımların ortada olduğunu ve bu yatırımları da tek tek anlattıklarını ifade eden Altınöz, şunları kaydetti:

"Geçen süre zarfından AK Parti olarak Karabük'ümüze birçok yatırım yapıldı. Bunu da seçim çalışmaları kapsamında göğsümüzü gere gere anlatıyoruz. Karabük'e sizlerin sayesinde çok hizmetler kazandırıldı. Doğal gaz, duble yollar, üniversite, hastaneler bunlar gibi birçok hizmet sizlerin desteği ile gerçekleştirildi. Bunları çevremize anlatmamız lazım. 16 yıl önceki Karabük'ün hali ile şimdi ki Karabük arasındaki farkı anlatmamız gerekiyor. Sefer bizden zafer Allah'tan inşallah bu hafta sonu da ikinci bayramımızı hep birlikte yaşayacağız. Kalan bu kısa sürede var gücümüzle çalışıp, Karabük'te 3-0 yaparak hem Cumhurbaşkanımızı hem de milletvekili adaylarımızı destekleyeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.