Karabük

Kardemir Karabükspor'da yeni sezon hazırlıkları

20:25 13 Temmuz 2018
Kardemir Karabükspor'da yeni sezon hazırlıkları

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında tesislerinde başladığı 1. etap kamp çalışmalarını tamamladı.

Çamlık Tesisleri'nde teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenman, kondisyon çalışmasıyla tamamlandı.

Kırmızı-mavili ekipte antrenmana Ferhat Görgülü, Ahmet Karadayı, Hamidou Traore, kaleciler Çağlar Şahin Akbaba ve Furkan Kaçar ile altyapıdan çağrılan oyuncular katıldı.

İzin verilen takım, 16 Temmuz Pazartesi günü Erzurum'da toplanarak 15 günlük 2. etap kampına girecek.


- Takıma 339 bin lira destek


Karabük Vali Yardımcısı Barboros Baran, makamında düzenlediği basın toplantısında, Valilik öncülüğünde takım için "Ateş Daha Mavi Yansın Diye" sloganı ile yaklaşık 5 ay önce kampanya başlatıldığını hatırlattı.

İş adamı, sanayiciler, kamu kurum ve kuruluşları ile bireysel olarak banka hesabına para yatıran ve tüm operatörlerden kısa mesaj sistemi kullanan vatandaşların kampanyaya destek verdiğini ifade eden Baran, "Bugüne kadar toplam 339 bin 241 lira para toplandı. Bu parayla kulübün vergi dairesine olan borçları, personel maaşları, bazı deplasmanların giderleri, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü borçları, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı giderleri ödendi." diye konuştu.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.