Karabük

Karabük'te temel atma töreni

16:33 27 Eylül 2018
Karabük'te temel atma töreni

Karabük Belediyesi tarafından yapılacak kanyon düğün salonlarının temeli atıldı.

Törende konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 9.5 yıldır görevde olduklarını ve birçok değişime imza attıklarını söyledi.

100 bin nüfuslu bir şehir ölçeğinin üzerinde, bir milyon nüfuslu şehirmiş gibi çalıştıklarını ifade eden Vergili, "Gördüğünüz kanyon köprünün bugünkü değeri 50 milyonun üzerindedir. 100 bin nüfus ölçekli hiçbir belediye bu işleri başaramaz." diye konuştu.

Mezbaha, battı-çıktı, kent meydanı, kütüphane, asansör, yürüyen merdiven ve köprü, 103 park başta olmak üzere birçok hizmet yaptıklarını aktaran Vergili, şöyle konuştu:

"Bu park yerlerinin çoğu da Karabük Belediyesi tarafından para ile satın alındı. Unutulsun problem değil. Biz bu işlerin tamamını Allah rızası için yaptık. Bu işlerin hiçbiri oy almak amacıyla yapılmadı. Tamamı Karabük'ün ihtiyacı olduğu için yapıldı. Karabük'te asfaltsız yolumuz kalmadı, su probleminin tamamını çözdük. Atatürk, Yeni, Soğuksu, Kartaltepe, Yenişehir, Yeşil ve Kurtuluş mahallelerimizde değişmeyen hiçbir su şebekesi hattı kalmadı. Türkiye'nin en ucuz suyunu Karabük dağıtıyor."

Konuşmanın ardından düğün salonlarının temeli atıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.