Karabük

Üniversiteli gencin çok acı ölümü!

17:36 28 Aralık 2018 4 Yorum Var
Üniversiteli gencin çok acı ölümü!

Karabük'te, balkon kenarındaki mermerin üzerine oturan üniversite öğrencisi Onur Kaplan, mermerin kırılması sonucu yere düştü. Ağır yaralanan Onur Kaplan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, geçen hafta cuma günü saat 10.00 sıralarında 100. Yıl Mahallesi 1008 Nolu Cadde üzerinde bulunan apartmanda meydanda geldi. Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği 1'inci sınıf öğrencisi Onur Kaplan, hava almak için birinci kattaki dairenin balkonuna çıktı. Balkon kenarında bulunan mermerin üzerine oturan Onur Kaplan, mermerin kırılması sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 3 metreden beton zemine başının üstüne düştü. Onur Kaplan ambulansla hemen yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda yaşam savaşı veren Onur Kaplan, dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Kaplan'ın cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Mersin'e götürüldü.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Onur Kaplan için taziye mesajı yayımladı. Rektör Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği 1'inci sınıf öğrencisi Onur Kaplan'ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Talihsiz bir olay sonucu hayatını kaybeden değerli öğrencimiz Onur Kaplan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, hocalarına ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun."

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Osman44 5 yıl önce Şikayet Et
    O apartı yapan müteahhit ve mermer işini yapan kişilerin bir an önce adalet önüne çıkması lazım. Baştan sağma yapılan iş sonucu bir gencimizi kaybettik. Tabiiki işin içinde tedbirsizlikte geliyor. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
    Cevapla
  • neco 5 yıl önce Şikayet Et
    cok yazık olmuş keşke su üniversite lise ilk okulda emniyet tedbırleri yolda yürüme karsıdan karsıya geçme teknıklerı gibikısa hısseler öğretilse
    Cevapla
  • Ecdad 5 yıl önce Şikayet Et
    Talihisz değil...balkonların çoğu çok alçak ve mermerlerde sanki emaneten duruyor. Bunu yapan ustalara bunu soyleyincede...biz hep böyle yapıyoruz....sıkıntı olmaz...cevapları alirsiniz
    Cevapla
  • ayhan bozaba 5 yıl önce Şikayet Et
    müteahhidin inşaat şefinin hiç mi suçu yok . sormlu kise yok mu. kontrolsüz liyakatsiz kişilere yaptırılan inşaat. acaba avrupada türkiyedeki gibi ölenin öldügümü yanına kar mı kalır yoksa sorumlu bulunur mu. anlayışta avrupayı ne zaman yakalayacagız.
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.