Karabük

"Sıfır Atık Projesi" polislere anlatıldı

18:17 22 Şubat 2019
"Sıfır Atık Projesi" polislere anlatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen "Sıfır Atık Projesi" kapsamında pilot bölge seçilen Karabük'ün Safranbolu ilçesinde polislere eğitim verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan eğitimde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeli kimyager Dilek Çimen Eren tarafından proje hakkında bilgi verildi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Kurumlardaki personellere eğitim verdiklerini ifade eden Ürkmezer, "İlçemizin pilot bölge seçilmesi bizlere büyük bir sorumluluk yükledi. Biz de bu sorumluluk bilinciyle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Daha önce bazı kurumlarda çalışan personele eğitimler vermiştik. Bu eğitimlerimiz de aralıksız sürüyor. Bugün Emniyet Müdürlüğü personelimize eğitimler verdik. Diğer kurumlarda çalışanlara da bu eğitimlerden vermeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

130 emniyet personeline yönelik programın sonunda bez torba dağıtımı gerçekleştirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.