Karabük

Okul bahçesinde kahreden ölüm!

16:23 11 Mart 2019 3 Yorum Var
Okul bahçesinde kahreden ölüm!

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, beden eğitimi dersi sırasında okulun bahçesinde top oynarken aniden fenalaşan Emirkan Erişoğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Safranbolu Ahievran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. 11’inci Sınıf Makine Teknolojileri Bölümü Öğrencisi Emirkan Erişoğlu, beden eğitimi dersinde okulun bahçesinde arkadaşlarıyla top oynarken bir anda yere yığıldı. Durumu gören beden öğretmeninin yaptığı ilk müdahalenin ardından Erişoğlu ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan Erişoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Üzüntüden fenalaşan beden eğitimi öğretmeni ise özel hastaneye götürülürken, acı haberi alarak hastaneye gelen Erişoğlu’nun ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Emirkan cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Ancak yetkililere sesleniyorum sebebi enerji içeceği veye kola gibi şeylerse lütfen yasaklansın Türkiye de gıda terörü yaşanmaktadır. Alkolsüz içecekler tebliği yüzde 3 e kadar izin veriyor. Bu haramdır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Musab 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzücü gerçekten ecel gelince birşeyler bahane oluyor işte
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    dışarda raslıyorum,çoğu genç su gibi -ENERJİ İÇECEĞİ-denilen şeylerden içiyor,günde 3-4 tane içen bile var sanırım. bu içecek kalbin çalışmasını hızlandırıyor zannederim,yani vucudun doğal çalışmasını bozan bir nevi doping gibi birşey. hele birde aşırı tüketilince kalp krizi nedeni olabilir. yoksa gencecik,aslan gibi delikanlı durup dururken niye kalp krizi geçirsin.
    Cevapla
  • Ecel 5 yıl önce Şikayet Et
    Ecel
    İlk beğenen sen ol
  • ÖMER 5 yıl önce Şikayet Et
    Ecel
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.