Karabük

"Beni buradan kurtar" demişti, o iş adamı böyle bulundu

17:10 25 Kasım 2019 1 Yorum Var
"Beni buradan kurtar" demişti, o iş adamı böyle bulundu

Karabük’te, kendisinden haber alınmayan 52 yaşındaki iş adamı Ertuğrul Gazi Yıldız, çayda suya gömülen otomobilde boğulmuş olarak bulundu. İş adamının son olarak arkadaşını arayarak, “Beni buradan kurtar” dediği öğrenildi.

Karabük’te demir ve çelik üreten bir haddehanenin sahibi olan Ertuğrul Gazi Yıldız, dün saat 16.00 sıralarında Kastamonu’nun Araç ilçesinde atıl vaziyette devraldığı bir akaryakıt istasyonunu yerinde incelemek için 34 RM 6068 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Akşam saatlerinde Karabük’e geri dönmek için yola çıkan Yıldız, cep telefonundan aradığı arkadaşına ‘Beni buradan kurtar’ dedikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

ÇAYA DEVRİLEN OTOMOBİLDE ÖLÜ BULUNDU

Yıldız’ın yakınlarının ihbarı üzerine jandarma ve polis ekipleri çalışma başlattı. Ertuğrul Gazi Yıldız’ın Araç Çayı kenarında bulunan bir dinlenme tesisinde mola verdikten sonra otomobiline binip uzaklaştığı tespit edildi. Bölgede yapılan çalışmalar sonrası Yıldız’ın otomobili saat 14.00 sıralarında çayda suyun içinde bulundu. Emniyet kemeri takılı olan Yıldız’ın boğularak otomobilinin içerisinde öldüğü belirlendi. Yıldız’ın cesedi otomobille birlikte vinç yardımıyla sudan çıkarıldı.

Evli 2 çocuk babası Ertuğrul Gazi Yıldız’ın cesedi yapılan incelemelerin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Erpinar 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık rakı masasında resim çektirmiş!
    Cevapla
  • Desene alkol 4 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir
    İlk beğenen sen ol
  • TUŞPALI 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkol öldürür.....
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Telefon edebildiğine göre bilinci yerindeymiş. Herhalde emniyet kemerinin kilidi sıkıştı ve çözemedi. Emniyet kemeri takılı olmasaydı adam belki arabadan çıkabilecekti. Eğer öyleyse emniyet kemeri takma mecburiyeti kaldırılsın. Adam ceza yememek için kemerini taktıysa. O sebeble emniyet kemeri kişinin tercihine bırakılsın....
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    ecel geldimi göz kör olur... sen kemerini takma, bu seferde kemerin gerekli oldugu bi kazaya denk gel gene öl. adamin eceli gelmis. bahaneler cok
  • Osmam 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan arkadaslar hepiniz kendinize gore haklisiniz fakat benim baska bir fikrim var, eminiyet kemerinin kilide girdigi yere bir ara kilit takilsa ve Allah muhafaza boyle kotu durumlarda emniyet kildi ara kilidi kitlese ve kemeride ara kiltten kolaylik ile cikartilir diye dusunuyorum. Umarim dusunculerini ifade edebilmisimdir. Allahim cumlemizi boyle kotu kazalardan belalardan korusun. Amin.
  • Muhittin 4 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet kemeri olmazsa olmaz. Mutlaka takılması gerekiyor. Ceza yememek için kemer takıyoruz mantığından kurtarın kendinizi. Hayat kurtarmak için kemer takıyoruz. Bu haberdeki bir durum için belki teknolojik olarak suya duyarlı bir kilit mekanizması yapılabilir. Suyla temas edince otomatik olarak açılır. Aynı şekilde yangın durumunda da ısıya duyarlı kilit mekanizmaları yapılabilir. Elbette her şeyin doğrusunu Allah(cc) bilir.
  • Ali Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Az bulunan şeyler kıymetlidir.Topal at az bulunur.O zaman topal at kıymetlidir.Bakalım benim bu yorumuma kaç beğeni çıkacak
  • Yücel 4 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet kemeri senin hayatın için mecbur . Istersen git bir aparat al ses çıkmasın . Polis yakaladığında da cezasına katlan . Ama kaza yaptığında seni o kemer kurtaracak . Allahın izniyle tabiki .
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.