Karaman

Genel seçime doğru

13:20 06 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Karaman İl Teşkilatı üyeleri basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

Karaman Belediyesi Kale tesislerinde düzenlenen programda konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Karaman AK Pati teşkilatı olarak  7 Haziran seçimlerinden başarı ile çıktıklarını söyledi.

AK Parti'nin Karaman'da kendinin en iyi şekilde anlattığını, bununda sandığa yansıdığını belirten Şeker, "Şimdi tekrar bir seçim sürecine girildi. Eksikliklerimizi analiz ettik. Karaman olarak projelerimiz var. Şunun müjdesini verebilirim. Karaman'a Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesinin bir şubesini açıyoruz. Şimdi protokol metni yazılıyor. Bu ilimizin sağlık sorunlarını en aza indirecek" diye konuştu.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk da 7 Haziran'da milletvekili seçildiklerini fakat aldıkları mazbatanın mürekkebi kurumadan tekrar bir seçim kararı alındığını belirtti.

Seçildiklerini ancak göreve başlayamadıklarını ifade eden Konuk, şunları kaydetti:

"Hizmet için bir zemin oluşmadı. Biz yine de bir şeyler yapmaya çalıştık. Projeler hazırladık. Ülke olarak eski günleri hatırladık. O zorlukları hissettik. Bizim ülkemizde siyasi istikrar yoksa, ekonomik istikrardan bahsetmek zor. 1 Kasım'da bu sıkıntılı süreci aşacağız. Bizim Karaman'da 2 milletvekili çıkarmak gibi bir sıkıntımız yok. Biz daha fazlasını istiyoruz. Biz verilen desteğin daha da artmasını istiyoruz. Desteğin taçlanmasını istiyoruz. Bu hizmet alımında, bakanlıklarda elimizi güçlendirecek."

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Belediye başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Celaleddin Güngörer ve partililer katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.