Karaman

Karaman'da doğalgaz çalışmaları

10:32 27 Mayıs 2016
Karaman'da doğalgaz çalışmaları

Karaman Belediyesi ve Enerya Gaz işbirliği ile 2016 yatırım programına alınan 2 mahallenin bu yıl doğalgaza kavuşacağı bildirildi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Larende ve Sümer mahallelerinde yeni başlayan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı açıklamada, kentin her noktasına doğalgaz verilebilmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Demiryolu hattı nedeniyle şehir merkezinden kopuk bir konumda bulunan Larende, Sümer, Yenişehir ve Şeyh Edebali mahallelerinde bu yıl önemli hizmetlere imza attıklarını ifade etti.

Başkan Çalışkan, şunları kaydetti:

"Kapalı Pazar, Taziye Evi, Sporcu Fabrikası ve Üst Geçit gibi projelerle bölgenin sorunlarına çözüm olmaya çalıştık. Şimdi de bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın yıllardır beklediği doğalgazı hizmete sunuyoruz. 2016 yatırım programına alınan Larende ve Sümer Mahalleleri artık doğalgazdan yararlanabilecekler. Vatandaşlarımızın bir an önce doğalgaz kullanabilmeleri için Karaman Belediyesi olarak doğalgaz dağıtım şirketine bütün yapısal desteğimizi veriyoruz. Daha önce belediye meclisimizden aldığımız kararla Enerya Gaz tarafından bu bölgeye kurulacak dağıtım istasyonu için yer tahsis ettik. İlk kazı çalışmaları Larende Mahallesi’nden başlatıldı. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.