Karaman

"Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı

16:45 17 Şubat 2017
"Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, " Şimdi işsizlik noktasında, istihdam noktasında bir seferberlik ilan edildi. Ben hepimizin özellikle bu dönemde yüreğini ortayla koyma, elimizi taşın altına koyma dönemi olduğunu düşünüyorum." dedi.

Karaman Organi̇ze Sanayi̇ Bölgesi̇nde (OSB) düzenlenen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" projesini iş adamlarına tanıtmak amacıyla düzenlenen programda konuşan Vali Tapsız, Karamanlı iş adamlarının il ekonomisine katkı için ne yapılması gerekiyorsa onun en iyisini yapma gayreti içinde olduklarını bildiğini söyledi.

Konuşmasında Atatürk'ün " Vatanını seven vatanına en çok hizmet edendir" sözüne de yer veren Vali Tapsız, şunları kaydetti:

"Bizler devlet memuru olarak memleketimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizler de iş yeri açarak, fabrika açarak, üreterek, istihdama katkı yaparak, bu memlekete hizmet ediyorsunuz. Şimdi işsizlik noktasında, istihdam noktasında bir seferberlik ilan edildi. Ben özellikle bu dönemde hepimizin yüreğini ortayla koyma, elimizi taşın altına koyma dönemi olduğunu düşünüyorum. Bizler de dahil olmak üzere hepiniz elinizi taşın altına koyacaksınız. Bu topraklardan kazandığımızı bu topraklarda yaşayan insanların hizmetine sunacağız. Bunu zaten sizler en iyi şekilde yapıyorsunuz."

TÜİK rakamlarına göre Karaman'ın işsizliğin en az olduğu il olduğunu da vurgulayan Tapsız, " Bizim ilimiz Türkiye'de işsizliğin en az olduğu il. Zaten sizler büyük bir özveriyle ilimizin, bölgemizin ülkemizin kalkınması için çalışıyorsunuz. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorsunuz. Biraz daha fazla çalışmamız gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına Karaman'dan güçlü bir ses vermemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Bizler devletin temsilcisi olarak her zaman sizlerin yanındayız." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Vali Tapsız'ın yanı sıra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, daire müdürleri ve iş adamları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.