Karaman

Karaman'da beden eğitimi öğretmenlerine bilgilendirme toplantısı

10:42 19 Ekim 2017
Karaman'da beden eğitimi öğretmenlerine bilgilendirme toplantısı

Karaman'da, yeni eğitim-öğretim yılında düzenlenecek okul sporları yarışmaları öncesi beden eğitimi öğretmenlerine yönelik genel değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bi̇r restorantta düzenlenen toplantıda konuşan Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, yeni eğitim yılında okul sporları müsabakalarının en iyi şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

Okul sporları müsabakalarına daha fazla katılım sağlanması için ortak bir çalışma gerektiğini belirten Çınarsoy, şunları kaydetti:

"Okul sporları faaliyetleri bizim için çok önemli. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirilen bu güçlü spor faaliyetinde beden eğitimi öğretmenlerinin önemli bir rolü bulunuyor. Özellikle toplumda bir spor kültürünün oluşmasında ve çocuklarımızın erken yaşta sporla tanışması açısından beden eğitimi öğretmenlerimize önemli görevler düşüyor. Bu çalışmayı başarılı bir şekilde sürdürmek için çok ciddi bir ortak çalışmaya ihtiyaç var."

Toplantıya Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Candan, Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.