Kars

Genel seçime doğru

16:37 09 Ekim 2015
Genel seçime doğru

CHP Kars İl Başkanı Koçak: "Beraberce, kardeşlik içerisinde bu topraklarda özgürce yaşamak istiyoruz. Halkımız da bunun farkında. Onun için hem Karsımızda, hem de ülkemizde CHP'ye olan yaklaşım son seviyede"

CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak, beraber ve kardeşlik içinde özgürce yaşamak istediklerini belirterek, "Halkımız da bunun farkında. Onun için hem Karsımızda, hem de ülkemizde CHP'ye olan yaklaşım son seviyede" dedi. 

CHP Kars milletvekili adayları Selami Yiğit, Aysel Boy ve Saffet Özdemir, parti il örgütünce düzenlenen etkinlikle basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

İl Başkanı Koçak, etkinlikte yaptığı konuşmada, basın özgürlüğünü "olmazsa olmaz" olarak gördüklerini ifade ederek, bu çerçevede gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını dile getirdi.

Yapılacak genel seçimin CHP'nin şahlanışı olacağını iddia eden Koçak, şunları söyledi: 

"Ülkemizde hiç bir zaman savaş istemiyoruz, kan dökülsün istemiyoruz. Beraberce, kardeşlik içerisinde bu topraklarda özgürce yaşamak istiyoruz. Halkımız da bunun farkında. Onun için hem Karsımızda, hem de ülkemizde CHP'ye olan yaklaşım son seviyede." 

Etkinlikte daha sonra CHP milletvekili adayları Yiğit, Boy ve Özdemir, partilerinin seçim bildirgesi ve projeleri hakkında bilgi verdi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.