Kars

Genel seçime doğru

18:53 13 Ekim 2015
Genel seçime doğru

Eski Sağlık Bakanı Akdağ, seçim çalışmaları kapsamında Kars'a geldi

AK Parti Erzurum Miletvekili adayı ve eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Kars İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Akdağ, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de terörle ciddi bir mücadele yapıldığını söyledi.

Bu mücadelenin her zaman kararlılıkla devam edeceğini belirten Akdağ, "Şükürler olsun ki son üç ayda teröre karşı verdiğimiz mücadele, 33 yıldır en etkin mücadele olmuştur. Bunu hepimiz gördük, görüyoruz. Bundan sonra da böyle olacak. Biz milletimizin hizmetkarıyız. Kim milletimize, o milletin askerine, polisine silah doğrultuyorsa, bunun için gereğini yapacak gücümüzde var, kudretimiz de var" diye konuştu.

Akdağ, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin eşkıyaya pabuç bırakacak bir ülke olmadığını dile getirdi.

AK Parti hükümetinin de bugün olduğu gibi yarın da bu hususta gereğini yapacağını ifade eden Akdağ, şöyle konuştu:

"Bir kez daha Karslı hemşehrilerime temiz, nezaketli, kimsenin birbirini kırmadığı, hakaretlerin uçuşmadığı, kimsenin kimseye yanlış bir gözle bakmadığı, hiç kimsenin seçmeni tehdit etmeye dahi cüret edemediği bir seçim temennisinde bulunuyorum. Bir önceki seçimde açıkçası PKK'nın vatandaşımızın iradesine ipotek koyma çabalarını biliyoruz. Ama bu seçimde böyle bir şeyin asla vuku bulmayacağını da biliyoruz. Allah'ın izniyle herkes sandığa gidecek iradesini kullanacak. İnşallah yeni bir Türkiye'ye 1 Kasım akşamında hep birlikte kavuşmuş olacağız."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.