Kars

Sarıkamış Kapalı Hayvan Pazarı tanıtıldı

18:57 06 Kasım 2015
Sarıkamış Kapalı Hayvan Pazarı tanıtıldı

Sarıkamış'ta Ardahan Kars Artvin Kalkınma (AKAK) Projesi kapsamında yaptırılacak kapalı hayvan pazarına ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

Sarıkamış Kapalı Hayvan Pazarı Projesi, Belediye Meclisi Salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısıyla ele alındı. 

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, toplantıda yaptığı konuşmada, yaptırılacak kapalı hayvan pazarının, çağın gereklerine uygun ve bölgenin en modern pazarı olması ve besicilerin tüm taleplerini karşılaması gerektiğini söyledi. 

Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Düzgün de Kars'ın, bölgesinde tarım ve hayvancılık konusunda son yıllarda çok önemi mesafeler kat edildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye’nin hayvancılık alanında Kars çok önemli bir yere sahip. Kars’ta, gerek tarım, gerekse hayvancılıkta dünya standartlarına uygun çok güzel çalışmalar yapılıyor. Sarıkamış'ta yapılacak kapalı hayvan pazarı için muhtarlarımız ve besicilik yapan vatandaşlarımızın taleplerini göz önüne alarak yöremiz koşullarına uygun ve kullanımı kolay bölgenin en iyi hayvan pazarı olsun diye değerlendirme yapıyoruz. İnşallah çalışmalarımız çok iyi sonuç verecek."

AKAK Projesi Koordinatörü Murat Çevik ile Sarıkamış Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Selçuk Tanbay'ın da katıldığı toplantıda, konuşmaların ardından muhtarlar ve besicilerin proje hakkındaki görüş ve beklentileri alındı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.