Kars

Minik yüreklerden anlamlı dayanışma

14:43 11 Şubat 2016
Minik yüreklerden anlamlı dayanışma

Sarıkamış 29 Eylül İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri, toplum hizmeti çalışması kapsamında Handere Köyü İlkokulu´nu ziyaret ederek, bu okulun öğrencilerine bot ve kırtasiye yardımında bulundu.

Sarıkamış 29 Eylül İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Yüksel Yılmaz rehberliğinde, aralık ayında başlattıkları "İhtiyaçlı öğrencilere bot ve kırtasiye yardımında bulunuyoruz" kampanyasını tamamladı.

Kampanyada öğrenciler kendi yaptıkları 36 oyuncağı satarak elde ettikleri parayla kışlık bot ve kırtasiye malzemesi satın aldı. Öğrenciler, satın aldıkları bot ve kırtasiye malzemelerini Handere Köyü İlkokulu´nu müdürleri Özgür Gökcan ve öğretmenleri Yılmaz ile ziyaret ederek arkadaşlarına ulaştırdı.

Öğrencilerden Yiğit Yaşar Bıçaksız, ziyarette yaptığı konuşmada, Handere Köyü İlkokulu’nda olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Kampanya hakkında bilgi veren Bıçaksız, "Toplum hizmeti çalışması kapsamında her arkadaşımız iki oyuncak yaptı. Toplamda 36 oyuncağımız oldu. Bu oyuncakları okulumuzda açık arttırma yöntemiyle anne babalarımıza sattık. Satıştan elde ettiğimiz gelirle de siz sevgili arkadaşlarımıza birer çift bot ve kırtasiye malzemesi aldık. Umarız, bu küçük hediyelerimizi beğenirsiniz. 29 Eylül İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri olarak sizleri çok seviyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.