Kars

Bakan Arslan, yaralı askeri ziyaret etti

20:00 05 Temmuz 2016
Bakan Arslan, yaralı askeri ziyaret etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sarıkamış kırsalında bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda yaralanan askeri ziyaret etti.

Bakan Arslan, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde, Sarıkamış ilçesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda yaralanan ve Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören askeri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir süre asker ailesiyle sohbet eden Bakan Arslan, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Miktat Kaya'dan yaralı asker hakkında bilgi aldı.

Boyalı Ormanları Bölgesi Cirit Meydanı mevkisinde düzenlenen Şehit Piyade Binbaşı Bedir Karabıyık-5" ve "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe" operasyonunda güvenlik güçleriyle bir grup terör örgütü mensubu arasında 28 Haziran'da sıcak temas sağlanmış, çatışmada 4 terörist etkisiz hale getirilmiş, 2 örgüt mensubu yaralı ve 2 asker de yaralanmıştı.

Bakan Arslan daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Kars Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerini ziyaret ederek, çocuklarla bayramlaştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.