Kars

Sarıkamış Belediyesinin çalışmaları

14:43 22 Mart 2017
Sarıkamış Belediyesinin çalışmaları

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, kent merkezindeki yolların kilit parke yapımı için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Belediye binasında gazetecilere açımlama yapan Toksoy, kent merkezindeki yolların kilit parke yapımı için yüklenici firma ile sözleşme imzaladıklarını, kar kalktığında çalışmalara başlanacağını ifade etti.

Yaklaşık iki yıldır ilçedeki tüm mahallerde yapılan çalışmalarla kanalizasyon şebekesinin yenilendiğini bu amaçla yolların kazıldığını hatırlatan Toksoy, şöyle konuştu:

"Bahar mevsimiyle içme suyu şebekesinin hızlı şekilde yenilenmesi için yollarımızda kazı çalışmalarına başlayacağız. Tabi burada zaman kaybetmemek için su hattı yapılan güzergahlarda test yapıldıktan sonra vatandaşlarımız mağdur olmasın diye hemen peşinden kilit parke döşeyeceğiz. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'ın destek ve katkılarıyla karayolları ağındaki yolları da sıcak asfalt ile kaplayacağız. Vatandaşlarımızdan güzel bir Sarıkamış için biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.