Kars

MHP Kağızman İlçe Başkanlığına Bingöl seçildi

12:57 26 Mart 2017
MHP Kağızman İlçe Başkanlığına Bingöl seçildi

Kağızman'da yapılan 14. Olağan İlçe Kongresi'nin ardından, İlçe Başkanlığına Aykut Bingöl seçildi.

Kağızman Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen MHP'nin 14. Olağan İlçe Kongresi'nde, MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan divan başkanlığı yaptı.

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Kongrede, MHP Kağızman İlçe Başkanı Metin Toper ile başkan adayı Aykut Bingöl yarıştı.

Konuşmaları ardından yapılan seçimde Toper 86, Bingöl ise 127 oy aldı. Böylece Bingöl, MHP Kağızman İlçe Başkanlığına seçildi.

Başkanlığa seçilen Bingöl'ün yönetim kurulu üyeleri ise Metin Ozan Bingöl, Öner Çevik, Enver Öztürk, Yaşar Keler, Sadık Dilli, Selahattin Nuray, Özcan Kadak, Faruk Ağır, Yılmaz Sakinci, Ali Nuray, Ahmet Dalkılıç, Ümmet Köse, Hikmet Öztürk, Mahmut Koman'dan oluştu.

Başkan Bingöl, yaptığı konuşmada, herkese teşekkür ederek, "Başkanımdan aldığım bu bayrağı en yüksek çıtaya çıkaracağıma söz veriyorum. Başkanımın engin tecrübelerinden ve düşüncelerinden her zaman yararlanacağım. Partimiz birlik, dayanışma partisidir. İlçemizde küskünlüğe, kırgınlığa hiçbir zaman müsaade etmeyeceğim." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.