Kars

KAÜ Boks Takımı Türkiye üçüncüsü oldu

13:04 05 Nisan 2017
KAÜ Boks Takımı Türkiye üçüncüsü oldu

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Boks Takımı Konya'da yapılan Türkiye Üniversiteler Boks Şampiyonasında 36 takım arasında Türkiye üçüncüsü oldu.

KAÜ Boks Takımı 29 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Konya'da yapılan Türkiye Üniversiteler Boks Şampiyonasında başarı göstererek takım halinde Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Ayrıca müsabakalarda 4 sporcu çeyrek finale kadar yükselirken, 49 kiloda Mustafa Özayağ, sıkletindeki tüm maçları kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölüm Başkanı ve Boks Takımı sorumlusu Doç. Dr. Engin Gezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki yıl önce kurulan boks takımının bu müsabakalara çok iyi hazırlandığını söyledi.

Gezer, takım olarak hedeflerine bir bir ulaştıklarını anlatarak, "İlk hedefimiz olan üniversiteler arası Türkiye Boks Şampiyonası'nda madalyalar alarak ilk beşe girmekti, biz ilk üçe girdik. Sporcularımız çok iyi performans gösterdiler. Hem Türkiye üçüncüsü olduk, hem de 49 kiloda Mustafa Özayağ Türkiye Şampiyonu oldu. İkinci hedefimiz ise 2017 yılı içinde yapılacak Dünya Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası'na katılmak ve ülkemizi, üniversitemizi en iyi şekilde temsil edip madalyalar almaktır. Takımımıza destek ve katkı sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Sami Özcan hocamıza ve Üniversite yönetimine teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.