Kars

AK Parti Kars milletvekili adayı Kılıç'tan esnaf ziyareti

14:03 22 Haziran 2018
AK Parti Kars milletvekili adayı Kılıç'tan esnaf ziyareti

AK Parti Kars milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Atatürk Caddesindeki esnafları gezen Kılıç, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde vatandaşlardan destek istedi. Vatandaşların ilgi gösterdiği Kılıç'a sevgi gösterisinde bulunuldu.

Kılıç, ziyaretlerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ve herkese ulaşmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Kars'ın her yerine 382 köyüne gidip yapılan seçimin önemini anlattıklarını ifade eden Kılıç, "Amaç bu süreci halkımızın iyi algılamasını değerlendirebilmesini ve isabetli bir oy kullanabilmesini sağlamak. Kime kullanmasını değil oyunu bilinçli kulanmasını sağlamak. Zaten biz biliyoruz ki bilinçli kullandığı takdirde ülkemizin son 16 yılda aldığı hizmetleri fark edecek ve o bilinçle istikrara refaha ve kendi geleceğine oy kullanacak." diye konuştu.

Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars milletvekili Adayı Ahmet Arslan ve milletvekili adayı Abdulfettah Çetinkaya ile her bölgede seçim çalışması yaptıklarını, vatandaşların talep ve sorunlarını dinlediklerini belirtti.

Vatandaşların kendilerine ilgi gösterdiklerini ve ilgiden oldukça memnun kaldıklarını anlatan Kılıç, sözlerini söyle sürdürdü:

"Gündüz esnaf, köy ziyareti akşam aile ve STK toplantılarıyla geçiriyoruz. Çok dolu dolu geçiyor ve Karslı son yıllarda ve bakanla beraber Kars'a gelen hizmeti, çözülen sorunları çok güzel algılamış bir vaziyette. Bize daha sempatik, güleryüzlü ve bunun sandığa yansıyacağını görüyorum. Burada iddialı olduğunu söyleyen bazı siyasi partilerin aslında sahada hiç olmadıklarını hele ki taşrada köylerde hiç olmadığını sevinerek görüyoruz. Ben 24 Haziran'ın hem ülkemizin Kars'ımızın ve bizden medet bekleyen mağdur ve mazlum insanların geleceğiyle alakalı bir ışık olacağına gönülden inanıyorum."

Kılıç'a, AK Parti Kars İl Başkan Yardımcısı Kadir Sarıdağ, Seçim Koordinasyonu Merkezi Başkanı Şener Günerhan ile partililer eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.