Kars

Sedanur’un otopsisi tamamlandı, mezarı kazıldı!

07:36 23 Eylül 2018 4 Yorum Var
Sedanur’un otopsisi tamamlandı, mezarı kazıldı!

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde kaybolduktan 7 gün sonra cansız bedeni bulunan Sedanur Güzel’in Erzurum Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisi tamamlandı

Paslı köyünde 7 gün önce kaybolan Sedanur Güzel'in cenazesi, köy yakınlarında üzeri taşlarla örtülü bulundu. Cenazenin, bölgede arama yapan jandarma iz takip köpeği "Atak"ın kokuya tepki vermesinin ardından JAK timlerince bulunduğu öğrenildi. 

Kağızman Devlet Hastanesi morguna getirilen küçük Sedanur’un cenazesi, burada yapılan işlemlerin ardından ambulansla Erzurum'a gönderildi.

Kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in cansız bedeni bulunmuştu Paslı köyünde Sedanur’un cenazesinin gelmesi beklenilirken mezarı da kazıldı. 

SEDANUR’UN OTOPSİSİ TAMAMLANDI

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde kaybolduktan 7 gün sonra cansız bedeni bulunan Sedanur Güzel’in Erzurum Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisi tamamlandı. Saat 16.15’te Erzurum’a getirilen küçük kızın cenazesinin otopsi işlemleri saat 22.00 sıralarında bitti.

Sedanur Güzel’in cenazesi Erzurum’a gelen amcası Mehmet Güzel tarafından teslim alındı. Güzel’in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketine gönderildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Sevgiiii 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye idam gelmesi lazim yoksa daha çok cocuklarimiz böyle olur rezillik bu ya ınsan dışı şeyler artk kelimeler etmiyo konuşmaya
    Cevapla
  • Öznur sanli 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık insanlar ne ara bu kadar kötü oldu.hani varlıkların en üstünü insan oğluydu.dünyada çocuklara,bebeklere,hayvanlara tecavüz Edip öldürende yine insan. kötülügünüzle ile pisliginizle bogulun.
    Cevapla
  • Lafazan 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam!!! Bu küçük masum yavrucaktan e istedin??? Bu dünyada böyle zalimler yaşamamalı. Bu adalet sistemi ciğerimize köz bastı. Yeterrrr!
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kısas istiyoruz kardeşim kısas!!!
    Cevapla
  • ergi 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.