Kars

Sedanur cinayetinde yeni gelişme! 3 cani...

08:10 16 Aralık 2018 20 Yorum Var
Sedanur cinayetinde yeni gelişme! 3 cani...

Kars'ın Kağızman ilçesinde, alıkoydukları 9 yaşındaki Sedanur Güzel'i tecavüz edip öldürdükleri gerekçesiyle tutuklanan 3 kişi, güvenlik gerekçesiyle Diyarbakır'daki bir cezaevine nakledildi.

Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolduktan 7 gün sonra cesedinin üzeri taşlarla örtülü bulunan Sedanur Güzel'in öldürülmesine ilişkin Kars Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ertan B, Himmet U, ve Ahmet B'nin güvenlik gerekçesiyle başka bir cezaevine nakledilmesi kararlaştırıldı.  Söz konusu tutuklular jandarma ekiplerince Diyarbakır T Tipi Cezaevi'ne gönderildi. 

OLAY

Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde 16 Eylül'de yabani meyve toplamaya çıkan ve bir daha geri dönmeyen 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cesedi, köyün bir kilometre uzağında üzeri taşlarla örtülü halde bulunmuş, olaya ilişkin küçük kızın komşusu Ertan B, Himmet U. ve Ahmet B. tutuklanmıştı. 

Küçük kızı alıkoyup tecavüz ederek öldürdükleri iddiasıyla haklarında Kars Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan bu kişilerin, "kasten öldürme", "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıldan 48 yıla kadar değişen hapis cezalarına çarptırılması isteniyor. 

YORUMLAR

20 Yorum Var
  • surucu 5 yıl önce Şikayet Et
    icerde bitirsinler bunlarin isini
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Galip 5 yıl önce Şikayet Et
    Ertan denen cani benzer suçlardan hüküm giymiş.Hapısten firar etmiş. Saklanmamış evine gelmiş keyif sürmüş sonra bu alçak suçu işlemiş. Evi Jandarma karakoluna 100 metre uzakmış. Bu nasıl iş ?
    Cevapla
  • celal akgul 5 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle bu gibi insanlar icin idam sart
    Cevapla
  • takyeddin 5 yıl önce Şikayet Et
    idam
    İlk beğenen sen ol
  • Bora 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasamaya hakları yok...asın bu mahluk ları...!!!!!
    Cevapla
  • Muhittin 5 yıl önce Şikayet Et
    Asin artik yeter domuzları hapishanede beslemeye gerek yokkkk....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.