Kars

Korkutan görüntü! Sürü halinde geldiler

12:41 29 Aralık 2018 1 Yorum Var
Korkutan görüntü! Sürü halinde geldiler

Kars’ta aç kalan kurtlar ilçe merkezine indi. Susuz ilçesine inen kurtlar o sırada karla mücadele çalışması yapan İl Özel İdare ekiplerince anbean cep telefonuyla görüntülendi.

Sert geçen kış şartları nedeniyle aç kalan kurt sürüsü, Susuz’da sürü halinde yiyecek aradı. İle merkezine kadar gelen kurt sürüsü bir süre yiyecek aradıktan sonra geri döndü. Dağlık alan giden kurt sürüsü o sırada kar çalışması yapan İl Özel İdaresi ekiplerince cep telefonuyla kaydedildi. Kurtlar daha sonra gözden kayboldu. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • adem değirmenci 5 yıl önce Şikayet Et
    tabiatın dengesini korumak için kamu kuruluşlarının derhal bu havalarda yaban hayatını korumak için bu kurtlara yiyecek yardımı yapmalıdır.
    Cevapla
  • Halk 5 yıl önce Şikayet Et
    insanlar avcılık yapmasın doğal yaşam alanlarına girmesin kurtlarda aç kalmasın...
    Cevapla
  • Mehmet KASTAMONU 5 yıl önce Şikayet Et
    BENDE BU VATANDAŞ İLE AYNI DÜŞÜNÜYORUM DOĞRU TESPİT zevk için av yapıp alem yapıyorlar bir an evel bu işi sayın yetkililer düzltesin dağlarımızdaki canlılar artık spor adı altında KATLEDİLYOR
  • Dado 5 yıl önce Şikayet Et
    Yokmu Allah rızası için, yaşlı, hasta birkaç koyununu şu aç kalmış zavallı hayvanların karnını doyurması için sevap için verecek. Yada durumu iyi birkaç iş adamı, yardım kuruluşları bu hayvanlara yardım için birkaç yaşlı koyun satın alıp kesip bu hayvanları doyuracak.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.