Kastamonu

Diyarbakır'daki polislere silahlı saldırı

22:26 30 Ağustos 2015
Diyarbakır'daki polislere silahlı saldırı

Şehit polis memuru İlker Narin'in dedesinin Kastamonu'nun Taşköprü ilçesindeki evinde yas var

 Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce ekip aracına ateş açılması sonucu şehit olan polis memuru İlker Narin'in, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesindeki dede evinde üzüntü hakim.

Sümer Mahallesi'nde yaşayan aile yakınları, acı haberi alınca sinir krizleri geçirdi.

Evin balkonuna Türk bayrakları asıldı. Şehadet haberini alan Narin'in yakınları ve komşuları, taziye ziyaretinde bulunmak için dede Ahmet Narin'in evine akın etti.

Taziyeleri kabul eden dede Narin, "Benim bir tek İlkerim vardı. Varsın gidedursun, vatan sağ olsun, hepsi benim evladım. Allah geride kalanlara ömür versin" dedi.

Şehidin Kastamonu'daki polisevinde bulunan annesi Elife ve babası Selim Narin de acı haberi alınca gözyaşlarını tutamadı. 

Evli ve 1,5 yaşındaki Meyra'nın babası İlker Narin'in (31) cenazesinin, yarın Diyarbakır'daki askeri törenin ardından Taşköprü'deki aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi. 

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde Yeniyol mevkisinde görevli trafik polislerinin bulunduğu ekip aracına teröristler tarafından uzun namlulu silahla ateş açılmış, polis memurları Ahmet Gılıç ve İlker Narin, kaldırıldıkları özel hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.