Kastamonu

Diyarbakır'daki polislere silahlı saldırı

09:39 31 Ağustos 2015
Diyarbakır'daki polislere silahlı saldırı

Şehit polis memuru İlker Narin'in memleketi Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bir grup, saldırıyı sessiz yürüyüşle protesto etti

 Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce ekip aracına ateş açılması sonucu şehit olan polis memuru İlker Narin'in memleketi Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bir grup, sessiz yürüyüşle saldırıyı protesto etti.

Köprübaşı mevkisinde toplanan grup, büyük Türk bayrağı ve Atatürk posteri ile "Hepimiz İlker Nariniz" yazılı dövizlerle şehidin dede evinin bulunduğu Sümer Mahallesi Şehit Mehmet Sözen Caddesi'ne yürüdü.

Yürüyüşün ardından grup adına açıklama yapan Metin Kabadayı, köyde olduğu esnada aldığı şehit haberinin kendisini derinden üzdüğünü söyledi.

Narin'in aile dostları olduğunu ve ara sıra sosyal medya aracılığıyla kendisiyle yazıştığını ifade eden Kabadayı, şöyle konuştu:

"Acımız çok taze, yakınlarına ve milletimize sabır diliyorum. Türkiye'de yaşanan olaylara tepkimizi göstermek için kimseye rahatsızlık vermeden sessizce protesto yaptık. Biz, bir ölürüz, bin diriliriz. O yüzden herkes aklını başına alsın. Olaylar daha çok büyümeden yetkililerin el atmasını istiyoruz."

Kabadayı, terör örgütünün Türkiye'yi yıkamayacağını dile getirerek, terörün bir an önce bitmesini beklediklerini kaydetti.

Grup, yürüyüşün ardından olaysız dağıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.