Kastamonu

"Yöneticisinden en memnun SGK çalışanı" Kastamonu'da

14:54 01 Aralık 2015
"Yöneticisinden en memnun SGK çalışanı" Kastamonu'da

 Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 29 bin personeline uygulanan yönetici memnuniyeti anket çalışmasında, SGK Kastamonu İl Müdürlüğü birinci seçildi.

SGK Kastamonu İl Müdürü Oktay Öztanç, yaptığı yazılı açıklamada, SGK'nın temel amaçlarından birinin hizmet kalitesini sürekli geliştirmek olduğunu belirtti. SGK'nın bu amaçla kurum çalışanlarının memnuniyet düzeyini ölçmek amacıyla bir dizi çalışma yaptığını bildiren Öztanç, Türkiye genelinde SGK çatısı altında görev yapan 29 bin personeline yönelik yönetici memnuniyeti anketi uygulandığını ifade etti.

Anketle çalışanların memnuniyet düzeyinin ölçüldüğünü, bu seviyeyi yükseltmek amacıyla alınacak tedbirler ile uygulanacak stratejilerin tespit edilerek raporlandığını anlatan Öztanç, şunları kaydetti:

"Anket sonuçlarına göre Kastamonu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, 81 il içerisinde en yüksek puanı alarak birinci olmuştur. Ankette Tunceli ikinci, Yalova üçüncü, Yozgat dördüncü, Uşak da beşinci sırada yer aldı. Biz çok büyük bir aileyiz. Kurum olarak öncelikli hedefimiz her zaman daha kaliteli ve daha iyi hizmet vermek. Bunu yapabilmek için çalışanların moral ve motivasyonunun her zaman yüksek tutulması gerekiyor. Bu amaçla çalışanların kurumun amaç ve hedeflerine ulaşması noktasında teşvik etmek, sorunlarını dinlemek ve çözüme kavuşturmak, bilgi ve tecrübelerini aktarmalarında yol gösterici olmak bizlerin asli görevidir. Bu memnuniyetin de kurumumuzdan hizmet alan vatandaşımıza yansıyacağına eminim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.