Kastamonu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

15:13 23 Nisan 2016
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla Hanönü, Taşköprü, Tosya, Şenpazar ve Azdavay ilçelerinde tören düzenlendi.

Hanönü ilçesinde, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Demirkıran tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Daha sonra saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge Okulu'nda düzenlenen etkinlikte, öğrencilerce hazırlanan çeşitli gösteriler sunuldu.

- Taşköprü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Taşköprü ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda tören yapıldı.

Buradaki törende İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mecit Kepenek Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Öğrenciler tarafından gösterilerin yapıldığı program, öğrencilerce yapılan ve üzerinde Türkiye haritası yer alan resmin Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İbrahim Coşkun’a teslim edilmesiyle son buldu.

- Tosya

Tosya Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Daha sonra saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Pullu, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sevinç ve coşkuyla kutladıklarını ifade etti.

Program, öğrencilerin sundukları gösterilerle sın buldu.

Törene, Kaymakam Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer ve diğer ilgililer katıldı.

- Şenpazar

Şenpazar Hükümet Konağı önündeki törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Hasanoğlu Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Daha sonra saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Tören, Şenpazar İlkokulu'nda yapılan etkinlikle sona erdi.

- Avdavay

Azdavay Hükümet Konağı Meydanı'ndaki törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çorbacı tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunduğu tören, 75.Yıl Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu'nda gerçekleştirilen etkinlikle sona erdi.

Törene, Kaymakam Ali Güner, Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Garnizon Komutanı Sinan Tanır, öğrenciler ve diğer ilgililer katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.