Kastamonu

Kastamonu Belediyespor Antrenör Kalyoncu:

21:22 02 Mayıs 2016
Kastamonu Belediyespor Antrenör Kalyoncu:

Kastamonu Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Osman Kalyoncu, EHF Kadınlar Challenge Kupası finali ilk maçında İspanya'nın Rocasa Gran Canaria takımına 29-25 yenilmelerine rağmen rövanş mücadelesinden umutlu olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın hazırlıklarına Atatürk Spor Salonu'nda başlayan Kastamonu Belediyespor'un antrenmanı öncesi AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kalyoncu, İspanya'da oynayacakları ikinci maç öncesi karamsar olmadıklarını vurgulayarak, "Dört sayı farkla biz yenmiş olsaydık yine kupayı almış sayılmazdık. Belki İstanbul'da 7-8 sayı farkla galip gelebilseydik, 'tamam kupanın bir ucundan tuttuk' diyebilirdik. Öyle bir durum her iki taraf içinde şu an söz konusu değil. İspanya'da önce dört farkı kapatıp daha sonra altı sayı farkla maçı kazanmaya gayret edeceğiz." dedi.

Kalyoncu, İstanbul'da oynadıkları ve mağlup oldukları ilk maçta, oyuncularının final heyecanını fazlasıyla yaşadıklarını dile getirdi.

Özellikle maçın ilk on dakikasında hem savunmada hem hücumda hatalar yaptıklarını anlatan Kalyoncu, "Maçın ilk devresinde rakip kaleden çok iyi toplar çıktı, biz ise kötü top kullandık." diye konuştu.

Antrenör Kalyoncu, karşılaşmanın ikinci devresine daha iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"İyi başlangıcın ardından sayı farkını bire kadar indirdik. O bölümde beraberliği yakalayarak seyircimizin desteği ile öne geçebilirdik. Nitekim atamadık ve hızlı hücumlarla yediğimiz gollerle fark yeniden dört sayıya çıktı. Sonuçta bu bir oyun. Onlar da hata yapacaktı biz de hata yapacaktık. Ancak bizim hatalarımız çok daha fazla oldu. Maçın genelini tekrar izlediğimiz zaman bunu daha net görebiliyoruz. Kırılma anlarında yaptığımız hatalar ortaya çıkan sonucu beraberinde getirdi."







YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.