Kastamonu

Vali Günaydın Fetih Programına katıldı

20:53 21 Mayıs 2016
Vali Günaydın Fetih Programına katıldı

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Türk'ün ecdadının 600 yıl dünyayı yönettiğini belirterek, bunun adaletle ve zulme karşı dik durmakla gerçekleştiğini söyledi.

Vali Günaydın, İlim Yayma Cemiyeti'nin düzenlediği Geleneksel 16. Fetih Programı'nda yaptığı konuşmada, Osmanlının dünyayı adaletle yönettiğini belirterek, onlara yakışır bir şekilde çalışmak ve davranmak gerektiğini ifade etti.

Tüm fitnelere karşı birlik beraberlik içinde olunması gerektiğini belirten Günaydın, "Ecdadımız 600 yıl dünyayı yönetti. Bunu adaletle, zulme karşı dik durmakla, imanlı olmakla başardı." dedi.

Günaydın, bugün sosyal medyada kendisiyle ilgili bazı iddialar ortaya atıldığını da anımsatarak, iddiaların hepsinin asılsız olduğunu söyledi.

Günaydın, şunları söyledi:

"Bu iddiaların hepsinin asılsız. Bu iddiayı ortaya koyana da sesleniyorum bu iddiaları yargıya taşıyacağım. Gelin adalet önünde ortaya koyduğunuz bu iddiaları ispatlayın. Ben İl Genel Meclisi başkanlık seçiminde taraf olmadım. Size namusum üzerine söz veriyorum. Eğer bir kişi çıkıp 'sayın valim bu adaya oy verin' dedi derse değil valilikten memurluktan da istifa edeceğim. Bunu ortaya koyana da sesleniyorum sen iddianı kanıtlayamazsan istifa edecek misin? Hodri meydan."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.