Kastamonu

' Hüsnü Açıksöz Paneli' kitap haline getirildi

15:14 22 Haziran 2016
' Hüsnü Açıksöz Paneli' kitap haline getirildi

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından 24 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilen 'Hüsnü Açıksöz Paneli' kitap haline getirildi.

KGC Başkanı Erkan Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, Kastamonu basınının gelmiş geçmiş en büyük gazetecisi olarak anılan Hüsnü Açıksöz adına düzenledikleri panelin kitaplaştırıldığını belirterek şunları kaydetti:

" Panel programına, davetimiz üzerine Basın İlan Kurumu’nun çok değerli genel müdürü Yakup Karaca’da katılmış ve o gün yaptığı konuşmasında, panel programının kitap haline getirilmesine kurum olarak destek vereceklerini ifade etmişti. Karaca’nın bu müjdesinin ardından gerekli dokümanları derhal kuruma ulaştırdık ve panelimiz kitap haline getirilerek ölümsüzleştirildi. Tarihi şahsiyetlerin sadece isminin anılması değil, onların yaşantılarının ve ortaya koydukları değerlerin yeni nesillere aktarılmasının da önemli olduğundan hareketle bu tür çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Yılmaz, "Milli Mücadelenin Anadolu’daki Basın Bayraktarı" isimli 120 sayfalık kitabın, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nden temin edilebileceğini bildirdi.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.