Kastamonu

Kadir Gecesi'ne doğru

15:12 30 Haziran 2016
Kadir Gecesi'ne doğru

Bakır, mesajında mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi'ne erişmenin heyecan ve coşkusunun yaşandığını belirtti.

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Kastamonu Şube Başkanı İrfan Bakır, Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayımladı.

Kadir Gecesi'nin hakkıyla yaşanması gerektiğini ifade eden Bakır, şunları kaydetti:

"Kur'an-ı Kerim'de, 'Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır' mealindeki ayetle, bu gecenin esenlik dolu olduğuna işaret edilmektedir. Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum. Hiç şüphesiz, bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. Aziz milletimizin, bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, bu gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi biçimde yararlanacağına inanıyorum. Bu düşünce ve duygularla aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nızı tebrik ediyorum. "

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.