Kastamonu

Tosya'daki yol çalışmaları başkanlara tanıtıldı

16:31 26 Ağustos 2016
Tosya'daki yol çalışmaları başkanlara tanıtıldı

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, çevre ilçe ve belde belediye başkanlarını misafir ederek, yürütülen yol asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altuntop ve Çardaklı Belde Belediye Başkanı Osman Yılmaz'ı ilçede misafir ettiklerini ve belediyenin asfaltlama çalışmalarını anttıklarını söyledi.

Tosya Belediyesinin günlük 20 bin metrekare soğuk asfalt dökebilecek kapasitesi ve teknik imkanlarının bulunduğunu bildiren Şahin, "Belediyemizce soğuk asfalt çalışmaları noktasında oldukça yüksek rakamlar kaydettik. Tabi bu başarıda belediyemiz imkanları ve teknik kadromuz da son derece önemli." dedi.

Tosya Belediyesinin 2016 yılı yaz ayını soğuk asfalt mevsimi olarak değerlendirmesinin ardından çevredeki belediyelerin başkanlarının Tosya'da yürütülen çalışmalara yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Şahin, hem alanda yürütülen çalışmaları kendilerine gösterdiklerini hem de soğuk asfaltlama ile ilgili teknik bilgi verdiklerini ifade etti.

Şahin, bu yıl bugüne kadar 150 bin metrekarenin üzerinde soğuk asfalt çalışması yaptıklarını anlatarak, mevsim şartları elverdiği müddetçe bu çalışmalarının devam edeceğini bu miktarın daha da yükseleceğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.