Kastamonu

Kastamonu Valisi Yıldırım'dan Doğanyurt'a ziyaret

10:41 04 Kasım 2016
Kastamonu Valisi Yıldırım'dan Doğanyurt'a ziyaret

Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, Doğanyurt ilçesine ziyarette bulundu.

Belediye Düğün Salonu'nda Vali Yıldırım başkanlığında düzenlenen "Doğanyurt İlçesi Değerlendirme Toplantısı"na kurum müdürleri, mahalle ve köy muhtarlarıyla ilçe sakinleri katıldı.

Vali Yıldırım, toplantıda yaptığı konuşmada, Kastamonu'nun 19 ilçesi bulunduğunu ve her ilçede değerlendirme toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu sayede ilçelerin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini yerinde görüp dinleme fırsatı bulduğunu belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Biz devlet olarak burada hiçbir ilçe ayrımı yapmaksızın her ilçede, her köyde, en uzak hanemizde yaşayan her insanımızın bizim için son derece kıymetli olduğunu, vazgeçilmez olduğunu bilerek, bunun farkında olarak hizmetlerimizi ifa etmeye çalışıyoruz. Geçmiş yıllardan gelen, bunu ihmalkarlık olarak görmüyorum. Ama, yaşadığımız zorluklardan ötürü yeterli hizmet alamamış isek bunları telafi etmek adına buradayız."

Doğanyurt Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ve Belediye Başkanı Ahmet Kaya’dan brifing alan Vali Yıldırım, daha sonra sorun ve talepleri dinledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.