Kastamonu

"13. Kastamonu Günleri"

17:08 17 Mart 2017
"13. Kastamonu Günleri"

Ankara'da 13'üncüsü gerçekleştirilen Kastamonu Günleri kapsamında İnebolu Belediyesi tarafından 2,5 ton hamsi ve 1,5 ton tahin helvası dağıtılacak.

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15-19 Mart tarihlerindeki etkinliğin ikinci gününde dağıtımına başladıkları hamsi ve helva ikramını 3 gün boyunca sürdüreceklerini söyledi.

Etkinlikte İnebolu'yu en güzel şekilde tanıtmayı amaçladıklarını ifade eden Uzuner, "Bu etkinlik için yapılan toplantıda üzerimize düşeni yapacağız diye söz verdik ve yapıyoruz, bu toplantıda ikrama büyük ağırlık verelim dedik. Üç gün boyunca 2,5 -3 ton civarında hamsi ve İnebolu'nun yöresel olan 1,5 ton tahin helvasının da dağıtımını yapıyoruz." dedi.

Etkinliğe 25 kişilik ekiple katıldıklarını belirten Uzuner, şunları söyledi:

"Ekibimle tüm katılımcılarımıza katkı verip tanıtımımızı ve dağıtımımızı yapacağız. Üç kamyonla gelerek en büyük tanıtım standını da açıyoruz. Diğer ilçeler de bizim gibi tanıtımlarını yapmalı, gittiğimiz yerlerde ses getirmeliyiz. Biz adeta bir tarihi yaşatıyoruz, bizler yapmak için değil, yapılsın diye değil, gerçek tanıtım olsun diye katılıyoruz ve üzerimize düşeni de fazlasıyla yapıyoruz. Bu tanıtım ve etkinlikleri yapacaksak ses getirecek şekilde yapmalıyız. Tanıtım, yöremizi duyurmalı, ilimize ve ilçelerimize daha çok kişilerin gelmesini sağlamalıyız. Biz İnebolu olarak görevimizi layığıyla yapıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.