Kastamonu

Milletvekili Demir, Ağlı ilçesini ziyaret etti

18:40 19 Mart 2017
Milletvekili Demir, Ağlı ilçesini ziyaret etti

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması kapmasında Ağlı ilçesinde vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi.

Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Ergin ile vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya gelen Demir, anayasa değişikliğiyle Türkiye için daha fazla büyümenin, ekonominin, kalkınmanın önünün açılacağını belirtti.

Vatandaşların 16 Nisan'da verecekleri oylarla yükselişin, dirilişin, büyük Türkiye'nin kapılarını açacağını ifade eden Demir, şunları söyledi:

"16 Nisan referandum sürecine girdik. 16 Nisan'da sizlerin desteğine ihtiyacım var. Ülkenin sizin desteğinize ihtiyacı var. Ben buradan kararsız olanlara hatta CHP'ye gönül vermiş kıymetli hemşehrilerime sesleniyorum. Dün Almanya'da miting yapıldı. Almanya'da PKK terör örgütü miting yaptı. Alman ulusal kanalları canlı yayın yaptı. Artık neye evet neye hayır diyeceğiniz konusunda kararsız kalmayın. Vermeyi düşündüğünüz hayır oyunu boşa atın, bak açık söylüyorum evet vermeyecekseniz boşa atın. PKK terör örgütüne batılı güçler tüm desteğini veriyor. 16 Nisan'da tarihinizin en kıymetli oyunu kullanacaksınız, lütfen buna dikkat edelim. Bu siyasi partilerin meselesi değil bu devlet meselesidir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.