Kastamonu

Kastamonu'da karne heyecanı

17:19 09 Haziran 2017
Kastamonu'da karne heyecanı

Kastamonu'nun Tosya, İnebolu ve Hanönü ilçelerinde karne heyecanı yaşandı.

Tosya ilçesinde, 2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla 6 bin 418 öğrenci karne aldı.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ile birlikte Sekiler Köyü İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.


- İnebolu

İnebolu İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Okul müdürü Mahmut Köseoğlu, törende yaptığı konuşmada, 8 aylık eğitim öğretim maratonunun sonuna geldiklerini söyledi.

İnebolu İmam Hatip Ortaokulunun bu yıl ikinci mezunlarını verdiğini ifade eden Köseoğlu, "İmam hatip ortaokulları, inşallah yarınların güçlü Türkiye'sini gerçekleştirecek ve bu güzel gün bizlere yakışır, mutlu, gururlu bir gün olarak hepimizin anılarında yer alacaktır." dedi.

Törende öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunulmasının ardından karneler dağıtıldı.


- Hanönü

Hanönü Çok Programlı Anadolu Lisesinde okuyan Hanönü Belediyespor Kulübünde oynayan öğrencilere karne töreninde madalya verildi.

Hanönü Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine madalya sürprizi yapıldı.

Okulda düzenlenen karne dağıtım töreninde, Hanönü Belediyespor'un 2. Amatör kümede grup ikincisi olarak 1. Amatör kümeye yükselmesi üzerine okulda okuyan futbolculara ve diğer sporculara madalyaları verildi.

Hanönü Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Arslan, yaptığı açıklamada, "Bir sezon boyunca ter döken ve Hanönü ilçesini başarı ile temsil eden sporcularımıza madalyalarını verdik. İnşallah gelecek sezon 1. Amatör kümede de başarılı oluruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.