Kastamonu

Hanönü'nün tanıtımı için posta pulu bastırıldı

18:29 12 Mart 2018
Hanönü'nün tanıtımı için posta pulu bastırıldı

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak için kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere Hanönü'nün adını aldığı tarihi han logolu pul bastırıldığını bildirdi.

Hanönü Belediyesi ile PTT Kastamonu Başmüdürlüğü iş birliğiyle posta gönderilerinde kullanılmak üzere özel posta pulu bastırıldı.

Üzerinde Hanönü ve han logosu fotoğraflarının bulunduğu posta pulları, PTT Kastamonu Başmüdürlüğü tarafından Hanönü şubesine gönderildi. Pullar şube yetkilisi Aydın Çetin tarafından Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar'a teslim edildi.

Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edilen Kastamonu'yu ve Hanönü ilçesinin tanıtımın yapmak amacıyla pul bastırıldığını söyledi.

Hanönü'nün tanıtımını yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Uçar, "81 vilayet ve yurt dışına bütün posta gönderilerine bir logomuz var. Onu pul olarak her yere gönderelim dedik. PTT'miz de bize yardımcı oldu. Tüm posta gönderilerimizde Hanönü'nü tanıtıcı fotoğraflarından oluşan pullarımızı kullanacağız." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.