Kastamonu

Vali Karadeniz, Çatalzeytin'i ziyaret etti

12:10 24 Mayıs 2018
Vali Karadeniz, Çatalzeytin'i ziyaret etti

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Çatalzeytin ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Karadeniz, Yunus Emre İlkokulu girişinde Bozkurt Kaymakamı ve Abana Kaymakam Vekili Murat Acar, Çatalzeytin Kaymakam Vekili Muhammet Serdar Erdoğan, Abana Belediye Başkanı Altan Erdoğan ve Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz tarafından karşılandı.

Okula kazandırılan Z-Kütüphane'nin açılışını gerçekleştiren Vali Karadeniz'e İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Ünal tarafından bilgi verildi.

Daha sonra Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenen Abana-Çatalzeytin Muhtarları Toplantısı'na katılan Vali Karadeniz, muhtarlar ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Karadeniz, yaptığı konuşmada, ikincisini gerçekleştirdikleri muhtarlar toplantısının hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.

Taleplerin takipçisi olacağını ifade eden Karadeniz, "Bir önceki toplantıda konuştuğumuz konuları ele aldık, hangi kurum ne yapmış onu değerlendirdik. İkincisini gerçekleştirdiğimiz toplantıda ele aldığımız konuların, sorun ve taleplerin de takipçisi olacağız." diye konuştu.

Toplantıya, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Özbek, kurum ve bölge müdürleri, siyasi parti temsilcileri, iki ilçenin merkez, mahalle ve köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Vali Karadeniz, ziyaretleri kapsamında Duran köyünde şehit babası Hasan Çelik ile ilçe merkezindeki ailelere ziyarette bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.