Kayseri

AK Parti Kayseri Milletvekili Özhaseki:

14:27 20 Ağustos 2015
AK Parti Kayseri Milletvekili Özhaseki:

"Ülkemiz üzerinde emelleri olan emperyalist güçlerin maşası olan bu taşeron terör örgütü, asla hain emellerine ulaşamayacaktır"

 AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Siirt'te terör örgütü PKK mensuplarınca menfeze yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 8 asker'in şehit olduğu saldırıyı kınadı.

Özhaseki, yaptığı yazılı açıklamada, insanlıktan nasibini almayan alçakların amaçlarına ulaşamayacaklarını belirtti.

Alçak saldırıda şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Özhaseki, "Bir araya gelmiş hainler ve bu hainleri destekleyenler bilmelidir ki milletimizin iradesi asla kırılamayacaktır. Siirt'te sekiz vatan evladımızın acısını yüreğimize düşüren alçaklar ve bu alçaklara seyirci kalanlar, hangi inde saklanmış olurlarsa olsunlar er ya da geç cezalarını bulacaktır" ifadelerini kullandı.

Özhaseki, şunları kaydetti:

"Devletimiz ve aziz milletimiz, bu vatana ve bu vatanın evlatlarına kast edenlerin inlerini başlarına yıkacak güçtedir. Hain terör örgütü, bölücü emellerine asla ve asla ulaşamayacaktır. Bu memlekette yaşayan herkes ayağa kalkar ve bu vatanın bir karış toprağını bile kimseye bırakmaz. Kurtuluş Savaşı yıllarında onca yokluk ve yoksulluk içinde yedi düvele karşı verdiğimiz mücadele, dost düşman herkesin malumudur. Ülkemiz üzerinde emelleri olan emperyalist güçlerin maşası olan bu taşeron terör örgütü, asla hain emellerine ulaşamayacaktır. Şanlı tarihimizi aziz kanlarıyla yazan şehitlerimiz, hainlerin emellerine ulaşamayacaklarının en büyük teminatıdır. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Terörün namert taşeronluğuna soyunanları da lanetliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.