Kayseri

Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas:

14:48 13 Ekim 2015
Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas:

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımı içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak için mücadele ettiklerini belirterek, "Artık rakibi tartacak ölçecek bir durumumuz yok. Sahamızda kazanmak için her şeyi yapacağız. Bu kim olursa olsun. Bir an önce orta sıralara doğru çıkmak istiyoruz" dedi.

Kafkas, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, zor bir süreç içinde başladıkları ligi ilk üç hafta iyi domine ettiklerini, son dört hafta istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Bu süreçten çıkabilecek güç ve karaktere sahip olduklarını ifade eden Kafkas, süreci lehlerine çevirebilecek her türlü güçlerinin olduğunu vurguladı.

Kayserispor'un yaşadığı durumun sporun içinde olabileceğini dile getiren Kafkas, ligin henüz yedinci haftasında bulunduklarını belirtti. Kulüp başkanı Recep Mamur, yönetim kurulu ve oyuncularla birlik beraberlik içinde olduklarını anlatan Kafkas, bu olumsuz süreçten çıkacaklarına inandığını kaydetti.

Kazanabilecekleri maçlar olmasına rağmen hak etmedikleri puan kayıpları yaşadıklarını anlatan Kafkas, şöyle devam etti:

"Bu şehir güçlü bir şehir. Bu insanlar güçlü insanlar. Hiç kimse endişeye kapılmasın, rahat olsunlar. Taraftarımıza da sesleniyorum. Özellikle 'Kapalı Kale' grubuna çok teşekkür ediyorum. Onların pozitif desteği bizi daha çok motive ediyor. Bu süreçten bu takım öyle ya da böyle çıkacak. İlk üç hafta bize göre çok daha zordu ama başarılı çıktık. Bu dört haftada sonuç anlamında sıkıntı yaşadık. Kaybedilecek oyunlar oynamadık. Şimdi bizim için önemli olan Fenerbahçe maçı ve bundan sonraki karşılaşmalar. Biz kendimizi sıfırladık. Bu işi götüreceğiz, kararlıyız. Kayserispor'un geleceği için her şeyi yapmaya hazırız."

 

- "Kazanmak için her şeyi yapacağız"

 

Fenerbahçe maçı öncesinde takımda eksik veya sakat oyuncu olmadığına işaret eden Kafkas, "Artık rakibi tartacak ölçecek bir durumumuz yok. Sahamızda kazanmak için her şeyi yapacağız. Bu kim olursa olsun. Bir an önce orta sıralara doğru çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Kafkas, Kayserispor'un her ekibi yenebilecek gücü ve potansiyelinin bulunduğunu belirterek, "Bunu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Son dört maçtır gol atamıyor olmamız, girdiğimiz pozisyonları değerlendirememiz, bizim için bir handikaptı. Bu hafta çok sıkı çalıştık. Geçen yıllardaki Kayserispor'u oluşturmak için büyük mücadele veriyoruz ama o dönemle bu dönem arasında da büyük fark var. Başkanımıza, bu şehre, her şeyden önce de kendime inanıyorum. Bu takımı içinde bulunduğu durumdan çıkarırım. Şu süreci atlatabilirsek Kayserispor'u eski günlerine döndürürüm. Kimsenin en ufak şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Maç içinde daha sakin bir görüntü sergilediğini ama hırsından heyecanından hiçbir şey kaybetmediğini aktaran  Kafkas, yaşı ilerledikçe biraz daha olgunlaştığını ve kendini kontrol etmeye çalıştığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.