Kayseri

Gazilerden Vali Düzgün'e ziyaret

16:37 13 Ekim 2015
Gazilerden Vali Düzgün'e ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Şükrü Tandoğan, Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Gazileri makamında ağırlayan Vali Düzgün, şehit yakınları ve gazilerin baş tacı olduğunu ifade ederek, ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı saldırıların yapıldığı bir dönemde gerçekleşen ziyaretin son derece önemli bulduğunu söyledi.

Her fırsatta gazilerle bir arada olmaya özen gösterdiğini ifade eden Düzgün, 19 Eylül Gaziler Günü'nde birlikte olduğu gazilerle bayram sonrasında da yemekte buluştuklarını hatırlatarak, onlara hizmet etmenin kendisi için en önemli görev olduğunu kaydetti.

Son dönemlerden yaşanan terör saldırılarının sonuçsuz kalacağına vurgu yapan Düzgün, "Kan akıtılarak, can verilerek sahip çıkılan bu topraklarda huzur içinde yaşıyorsak, elbette ki şehit ve gazilerimizin sayesindedir. Birlik ve beraberliğimizin ebediyen yaşayacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Emekli Albay Şükrü Tandoğan da, Düzgün'e yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gazilerin tek çatı altında toplanması amacıyla başlattıkları çalışmalarla Türkiye genelinde 116 şubede 26 bin üyeye ulaştıklarını ifade eden Tandoğan, derneğe üye olmayanlarla birlikte toplam 46 bin gazi ve ailesine hizmet verdiklerini vurguladı.

Ziyarete, Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya ile Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı ve gaziler eşlik etti.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.