Kayseri

MHP İl Başkanı Ersoy:

14:06 26 Kasım 2015
MHP İl Başkanı Ersoy:

"Bizim milliyetçiliğimiz Türk milleti için yapılan milliyetçiliktir. Türk milleti için geçmişte bedel ödeyen hareketimiz, gelecekte de her türlü bedeli ödemeye hazırdır"

MHP İl Başkanı Baki Ersoy, "Bizim milliyetçiliğimiz Türk milleti için yapılan milliyetçiliktir. Türk milleti için geçmişte bedel ödeyen hareketimiz, gelecekte de her türlü bedeli ödemeye hazırdır" dedi.

Ersoy, üst kurul delegeleri ve il başkanlık divanının katılımı ile bir restoranda düzenlediği toplantıda, 1 Kasım seçim sonuçlarının ve yeni kurulan 64. Hükümetin Kayseri'ye ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak 7 Haziran seçimlerinde yakaladıkları başarıyı, 1 Kasım seçimlerinde koruyamadıklarını ifade eden Ersoy, bu özeleştiriyi samimice yaptıklarını ve eksiklikleri ivedilikle tamamlayacaklarını söyledi.

Asla millete ihanet etmediklerini belirten Ersoy, şunları kaydetti:

"Bayrağımız, dilimiz, vatanımızın bütünlüğü korunsun diye ortaya ilke koyduk. Sadece milletimizi düşündük. Hırsızlık, yolsuzluk yapanlar, rüşvet alanlar hesap versin diye ortaya ilke koyduk. Sadece milletimizi düşündük. Şehitlerimizin, gazilerimizin hakkı ve hukuku korunsun, PKK açılımı bir an önce bitirilsin diye ortaya ilke koyduk. Sadece milletimizi düşündük. Cumhurbaşkanı Erdoğan herkese eşit, adaletli davransın, hukuksuz adımlar atmasın diye ortaya ilke koyduk. Sadece milletimizi düşündük. İnandığımız değerleri her daim savunmaya devam edecek, herkes sussa, herkes yılsa, kimileri kendince tükenmişlik sendromu yaşasa da biz asla hak bildiğimiz yoldan bundan önce olduğu gibi bundan sonra da dönmeyecek, hedefimize ulaşmadan yorulmak, durmak ya da duraksamak bilmeyeceğiz. Bizim milliyetçiliğimiz Türk milleti için yapılan milliyetçiliktir. Türk milleti için geçmişte bedel ödeyen hareketimiz, gelecekte de her türlü bedeli ödemeye hazırdır."

Türkiye’deki her gelişmenin haklı duruşlarını bir kez daha gösterdiğini ifade eden Ersoy, "13 yıldır besletilen ve büyütülen PKK terör örgütü hala askerlerimizi, polislerimizi şehit etmeye devam etmektedir. İstikrar yalanını 1 Kasım öncesi dillerine dolayanların yüzsüzlükleri de yine yakın bir zaman sonrasında tüm çıplaklığıyla görülecektir. Seçim olmuş ama ekonomide iyileşme namına bir şey görülmemiştir. Yaşanan sıkıntılar katlanarak devam etmektedir ve bunun önünün alınacağı da gözükmemektedir" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.