Kayseri

Kayseri Trafik Güvenliği ve Eylem Planı Koordinasyon Kurulu toplantısı

14:42 26 Kasım 2015
Kayseri Trafik Güvenliği ve Eylem Planı Koordinasyon Kurulu toplantısı

Kayseri'de, Trafik Güvenliği ve Eylem Planı İl Koordinasyon Kurulu toplantısında kış dönemi trafik güvenliği önlemleri ele alındı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki toplantıya Vali Orhan Düzgün, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Düzgün, Kayseri'de kış dönemine yönelik olarak alınması gereken trafik önlemlerine ilişkin kararları görüşmek için toplandıklarını söyledi.  

Trafik kazalarını azaltmak için katılımcı kuruluşların katkı ve destekleriyle yeni tedbirler alındığını ifade eden Düzgün, şöyle devam etti:

"Kış lastiği uygulaması, elektronik denetim sistemleri teknolojisi gibi uygulamalar vatandaşlarımızın trafikte daha güvenli ve huzurlu seyretmesini sağlamak bakımından bugünkü gündemimizde. Özellikle trafik eğitimlerinin yapılması, kış lastiği uygulamasının gözden geçirilmesi, ticari araçların denetimi var. İlimizde 2 ay önce uygulamaya koyduğumuz sosyal medya uygulaması üzerinden bütün vatandaşlarımızdan görevlileri yardımcı olması ve bunları fotoğraflı ve videolu olarak trafik birimlerimize cep telefonu hattının üzerinden ulaştırmaları önemli. İlk bir ayda yaklaşık 400 vatandaşımız bu yöntemle şikayette bulundu. Buradan 110 kişiye ceza kesildi." 

Konuşmanın ardından kış döneminde alınacak tedbirlerle ilgili konular görüşüldü. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.