Kayseri

KTO'dan Elitaş ve Özhaseki'ye ziyaret

14:31 01 Aralık 2015
KTO'dan Elitaş ve Özhaseki'ye ziyaret

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet,  Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

 KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı açıklamada, Ekonomi Bakanlığı görevine hemşehrileri Mustafa Elitaş’ın getirilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek Elitaş'ı makamında ziyaret ettiklerini bildirdi.

Ziyarette ekonomik gelişmelerin ve iş dünyasının beklentilerinin konuşulduğunu kaydeden Hiçyılmaz,  Elitaş'ın söylemleri ile kendilerine güven aşıladığını vurguladı.

Hiçyılmaz, Elitaş'ın, 2023 yılına doğru giden yolda iş dünyasının görüş, öneri ve eleştirilerini dinleyeceklerini ve kapılarının tüm kuruluşlara her zaman açık olduğunu dile getirdiğini kaydetti.

Ziyaretin sonunda Hiçyılmaz tarafından Elitaş'a plaket takdim edildi ve günün anısına fotoğraf çektirildi.

- Özhaseki'ye hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'ye de hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını bildiren Hiçyılmaz, görüşmede Rusya ile yaşanan kriz ve gelişmeler, ekonomik durum ve yerel yönetimler ile iş dünyası arasındaki ilişkilerin gündeme geldiğini aktardı.

KTO heyetinde Hiçyılmaz'ın yanı sıra Meclis Başkanı Mehmet Filiz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, yönetim kurulu üyeleri Bahri Coşkun, Serkan Topsakal, Hüseyin Cindoruk ve İsmail Tuna, Meclis Başkan Yardımcıları Mustafa Ay ve Halit Suvar ile katip üye Selda Duruöz yer aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.