Kayseri

Hacılar Belediye Başkanı Ekici, gazetecilerle bir araya geldi

12:09 15 Ocak 2016
Hacılar Belediye Başkanı Ekici, gazetecilerle bir araya geldi

Etkinlik ilk başladığında 9 çeşit çiğköfte yaptıklarını belirten Ekici, "Bunu her sene artırdık. Bugün ise 16 çeşide ulaştık. Ben bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyorum. Nice yıllara sağlık ve sıhhatle kavuşmanızı diliyorum” dedi.

Hacılar Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla çiğköfte etkinliği düzenlendi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kekliktepe Sosyal Tesisleri'ndeki etkinlikte, geleneksel hale gelen etkinliğin 9’uncusunu düzenlediklerini ifade etti.

Ekici, faaliyetlerini basın aracılığıyla duyurduklarını ifade ederek, “Bu yüzden basın ile ikili ilişkilerimiz her zaman iyi oluyor. Bu vesileyle ile bir araya geliyoruz hem tanışıyoruz hem faaliyetlerimizi, icraatlarımızı sizler aracılığıyla duyuruyoruz. Bu da bizim kaynaşmamıza vesile oluyor" diye konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü geçen hafta çeşitli etkinliklerle kutladıklarını anımsatarak, "Burada samimi bir ortamdayız. Başkanımıza böyle bir ortamı bize hazırladığı ve ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmadığı için teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.